Transitmania 12 @Santa Pod 15th to 17th May 2020


Intermittent wipe only sweeps once.

Use this section to post all specific Transit Connect topics and questions

Intermittent wipe only sweeps once.

Postby Jim Archer » Fri Oct 30, 2020 6:47 pm

10 plate Connect Tourneo. Intermittent wipe sweeps once when engaged, timer/gap wheel does nothing. Is this just the switch itself, or is there another culprit? The switch has rear wipers if that makes any difference.

Jim
Mk7 140 Jumbo - Vantunered.
274, 000 and counting.
Jim Archer
Transit Fanatic
Transit Fanatic
 
Posts: 3145
Joined: Sat Sep 29, 2007 6:45 pm
Location: Southampton

Re: Intermittent wipe only sweeps once.

Postby dumper » Fri Oct 30, 2020 7:53 pm

Has it got the rain sensor on the windshield if I disconnect mine on my mk8 it does that .
MK 8 L4 H3 Motorsport campervan
Past camper vans
1974 mk1 v4 with 2.0 pinto fitted
1986 mk3 2.5 di swb
1990 190 lwb 2.5 di
1998 100 lwb 2.5 di
2006 350 jumbo 135 tdci
dumper
Transit Fanatic
Transit Fanatic
 
Posts: 3161
Joined: Sun Jan 20, 2008 2:56 pm
Location: Lincolnshire

Re: Intermittent wipe only sweeps once.

Postby Jim Archer » Sat Oct 31, 2020 8:57 pm

Ah, good point. It's had a non heated screen fitted, and the auto lights don't either.

Jim
Mk7 140 Jumbo - Vantunered.
274, 000 and counting.
Jim Archer
Transit Fanatic
Transit Fanatic
 
Posts: 3145
Joined: Sat Sep 29, 2007 6:45 pm
Location: Southampton

Re: Intermittent wipe only sweeps once.

Postby dumper » Sun Nov 01, 2020 6:50 am

Maybe the sensors not been fitted or stuck on the screen
MK 8 L4 H3 Motorsport campervan
Past camper vans
1974 mk1 v4 with 2.0 pinto fitted
1986 mk3 2.5 di swb
1990 190 lwb 2.5 di
1998 100 lwb 2.5 di
2006 350 jumbo 135 tdci
dumper
Transit Fanatic
Transit Fanatic
 
Posts: 3161
Joined: Sun Jan 20, 2008 2:56 pm
Location: Lincolnshire


Return to Transit Connect



Who is online

Users browsing this forum: No registered users